certificat energetic cluj

Pasul 1: Comanda certificatul energetic

Comandă certificatul

Lansează o comandă folosind metoda preferată dintre cele de mai jos

Pasul 2: Stabileste intalnirea cu auditorul energetic

Stabileşte întâlnirea

Stabileşte data şi ora convenabilă pentru auditul energetic al cladirii

Pasul 3: Primeste certificatul energetic

Primeşte certificatul

În 24 de ore vei primi certificatul de performanţă energetică

Despre noi

Like Consulting realizeaza certificate de performanta energetica rapide, realiste si la pretul pietei in toate localitatile din judetul Cluj (certificat energetic Cluj-Napoca, certificat energetic Turda, certificat energetic Dej, certificat energetic Campia Turzii, certificat energetic Huedin, e.t.c). Like Consulting a realizat pana in prezent peste 3500 certificate energetice. O parte din protofoliul nostru il regasiti AICI!

Durata de elaborare a certificatului energetic in Cluj este de maxim 24 de ore de la comandarea acestuia, Like Consulting nepercepand taxe de urgenta. Fiecare certificat energetic este realizat cu ajutorul programelor de calcul licentiate si acreditate in domeniul certificarii energetice.

E-mail: office@likeconsulting.ro

Telefon: 0757 777 331

Cât costă un certificat energetic in Cluj?

 • Garsonieră: 250 lei
 • Apartament cu 2 camere: 250 lei
 • Apartament cu 3 camere: 250 lei
 • Apartament cu 4 camere: 250 lei
 • Apartament cu 5 camere: 250 lei
 • Casă: de la 4.00 lei/mp, min 400 lei
 • Clădiri (birouri, spitale, administrative, spatii comerciale): de la 4 leu/mp, min. 500 lei
 • Calcul G: de la 400 lei
 • Verificare Certificat energetic: 300 lei/clădire rezidentială
 • Audit Energetic, min. 5000 lei
 • * Suprafaţa de calcul este suprafaţa construită desfăşurată (suma suprafeţelor tuturor nivelelor imobilului, măsurate la exteriorul pereţilor);

* Suntem neplătitori de TVA, iar preţul certificatelor energetice include pentru locuinte şi deplasarea până la domiciliul clientului.

Cum comand un certificat energetic in Cluj?

Comandaţi folosind una dintre variantele de mai jos:

  0757 777 331 sau WhatsApp

  office@likeconsulting.ro

Cum primesc un certificat energetic Cluj?

Certificatul va fi livrat gratuit la domiciliul dumneavoastra prin curier.

Reduceri suplimentare:

 • Reducere 10% pentru Autoritatile Publice;
 • Reducere 10% pentru mai mult de 3 certificate;
 • Reducere 10% pentru o postare pe facebook-ul personal a unui comentariu/testimonial despre comanda onorata de Like Consulting precum si mentionarea in postare a paginii noastre de facebook Like Consulting.

* Reducerile nu se vor cumula cu alte reduceri.

Acoperire servicii – Certificat Energetic – Like Consulting

Oferim servicii de certificat energetic si pentru locuinţe în afara  judetului Cluj (TeleormanOltIalomita, Bucuresti, CalarasiPrahovaCraiova ) sau orice alta localitate din Romania).

Acte necesare la auditul energetic

La inspecţia clădirii auditorului energetic ii sunt necesare următoarele acte:

Pentru apartamente

 • cadastrul sau releveul apartamentului

Pentru case şi clădiri

 • planurile de structura ale clădirii (plan parter, plan etaj, plan fațade)
 • planul de amplasament a clădirii (dacă există)

În cazul în care nu dispuneţi de releveu, acesta fiind necesar pentru certificatul energetic, se va întocmi de către auditorii nostri energetici in momentul vizionării imobilului.

Ce este auditul energetic şi certificatul de performanţă energetică?

Auditul energetic presupune analiza termică şi energetică a construcţiei şi instalaţiilor acesteia şi stabilirea soluţiilor de reabilitare sau modernizare ale acestora.

Certificatul energetic indică performanţa termică a clădirii cu detalierea principalelor caracteristici.

Pentru mai multe informaţii, citiţi articolul despre audit si certificatul energetic.

Despre Cluj

Piata imobiliara in Cluj

Piata imobiliara din Cluj Napoca nu ne surprinde deloc. In 2017, ea continua sa ocupe locul intai in Romania in topul celor mai mari preturi cerute pentru imobilele nerezidentiale scoase la vanzare. Valoarea medie per metru patrat este 1330 de euro.

Cele mai mari preturi se intalnesc la apartamentele din zona centrala si ultra-centrala, unde asteptarile vanzatorilor ajung si la 1530 de euro pe metru patrat.

Preturile mari se datoreaza in special economiei in crestere si a transformarii orasului intr-un oras preferat de studenti si de tinerii din imprejurimi.

Dezvoltarea imobiliara a Clujului

Cu universitatile, economia in crestere si tineretul care alege Clujul ca oras pentru studii, dezvoltarea imobiliara a Clujului se extinde simtitor si in zonele limitrofe precum Floresti, Apahida si Baciu.

Cele trei comune sunt bine vizate de dezvoltatorii imobiliari si aduc de la sine locuinte mai spatioase si accesibile ca pret. Tinerele familii reprezinta o mare parte din cei ce aleg aceste imobile.

Cu problemele si aglomeratia din trafic pe care Florestiul le are in prezent, el a devenit mai putin atractiv din perspectiva achizitionarii de locuinte.

Ce este reabilitarea termica?

Reabilitarea termica reprezinta cresterea performantei energetice a imobilelor prin folosirea corecta a materialelor termoizolante, modernizarea instalatiilor de incalzire si inlocuirea ferestrelor si a usilor clasice cu cele ce aduc o mai buna izolare termica.

La Cluj, unul din marile beneficii la constructiile noi este ca majoritatea se predau cumparatorilor cu aceste imbunatatiri termice incluse in pretul imobilului. Performanta energetica a ajuns pe lista cererilor cumparatorilor din Cluj.

Cu cresterea preturilor imobilelor si cu cresterea costurilor de incalzire a locuintelor, reabilitarea termica si imbunatirile ce reduc consumul de energie sunt lucruri importante de considerat la achizitionarea unui nou imobil. Cumparatorii devin tot mai educati in ceea ce inseamna o investitie intr-un imobil si de ce costurile de intretinere nu sunt de neglijat.