MENIU

MENIU

DIRIGENŢIE
DE ŞANTIER

Comandati Aici online un diriginte de santier doar pentru lucrari care se vor executa, nu pentru lucrari deja executate!

Cu o vasta experienţa in domeniu, Like Consulting iţi ofera posibilitatea de a lucra cu diriginţi de şantier autorizaţi si profesionisti. Te reprezentam in fata proiectantului, executantului, furnizorilor si a prestatorilor.

 

Responsabilitatea, fidelitatea, corectitudinea faţa de clienţi si in faţa legii sunt principiile pe care le respectam in fiecare lucrare de constructie.

 

Suntem prezenţi in orice moment si la intalnirile de lucru de cate ori este nevoie.

Oferim servicii de dirigenție pentru diverse lucrări de construcție:

Construcţii civile, industriale şi agricole

Drumuri, poduri, tunele, piste de aviaţie, transport pe cablu

Lucrari tehnico - edilitare de alimentari cu apa si de canalizare

Responsabil tehnic cu executia

CE ESTE UN DIRIGINTE DE ȘANTIER?

Dirigintele de santier este o persoana autorizata care are ca responsabilitati: verificarea permanenta a calitatii materialelor, a produselor de constructie, precum si urmarirea procesului de executie a lucrarilor.

CARE SUNT BENEFICIILE ÎN A LUCRA CU UN DIRIGINTE DE ȘANTIER?

  • respectarea in totalitate a proiectului lucrarii
  • rezolvarea si depasirea oricaror probleme aparute de-a lungul lucrarilor de constructie
  • obtinerea rezultatelor dorite in privinta calitatii lucrarii
  • este ales de beneficiar si il va indruma pe acesta de-a lungul realizarii constructiei, oferind asistenta si consultanta.

Preț diriginte de șantier - LikeConsulting

Pretul serviciilor de dirigentie de santier il stabilim cu fiecare beneficiar in parte si difera in functie de localitate, complexitatea lucrarii si nivelul de responsabilitate. 

De asemenea, pretul variaza si in functie de modalitatea de tarifare pe care o preferati: pe vizită, pe fază determinată, pe lună sau pe lucrare.

În prețul serviciilor noastre sunt incluse:

Verificarea constanta a felului in care se desfasoara lucrarile de constructie;

Informarea beneficiarului despre cum decurg lucrarile;

Sesizarea problemelor aparute si luarea unor masuri potrivite pentru a le rezolva.

De ce ai nevoie de un diriginte de șantier?

Prezenta unui diriginte de santier este obligatorie in momentul realizarii unei constructii din doua motive:

  • pentru executarea unei constructii sigure
  • este impus prin lege 

Siguranta este prioritara pentru orice constructie. Dirigintele de santier se asigura ca aceasta este pastrata si verifica fiecare proces pentru a se asigura ca nu este compromisa. 

Incepand cu analizarea proiectelor si a calitatii acestora, verificarea actelor si a autorizatiilor necesare, selectarea executantilor si a materialelor, pana la incheierea lucrarii, dirigintele de santier isi asuma intreaga responsabilitate pe tot parcursul construirii.

Partea legisliativa este de asemenea un factor important in discutia noastra. Potrivit legii nr. 10/1995 privind calitatea in constructii, lipsa unui diriginte de santier autorixat care sa verifice cum sunt executate lucrarile de constructie se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 RON.

Dirigintele este acea persoana atenta in a descoperi si interpreta anomaliile, si propune masuri adecvate pentru a le rezolva. El raspunde de activitatile de santier (lucrari in curs, probleme, intarzieri, etc.) si ofera rapoarte de activitate care definesc exact situatia actuala de pe santier.

Si nu in ultimul rand, ai nevoie de el fiindca dirigentia de santier nu este o joaca si nu este o activitate pe care iti doresti sa o neglijezi.