certificat energetic Teleorman

Pasul 1: Comanda certificatul energetic

Comandă certificatul

Lansează o comandă folosind metoda preferată dintre cele de mai jos

Pasul 2: Stabileste intalnirea cu auditorul energetic

Stabileşte întâlnirea

Stabileşte data şi ora convenabilă pentru auditul energetic al cladirii

Pasul 3: Primeste certificatul energetic

Primeşte certificatul

În 24 de ore vei primi certificatul de performanţă energetică

Despre noi

Like Consulting realizeaza certificate de performanta energetica rapide, realiste si la pretul pietei in toate localitatile din judetul Teleorman (certificat energetic Alexandria, certificat energetic Rosiori de Vede, certificat energetic Videle, certificat energetic Zimnicea, certificat energetic Turnu Magurele, e.t.c). Like Consulting a realizat pana in prezent peste 3500 certificate energetice. O parte din protofoliul nostru il regasiti AICI!

Durata de elaborare a certificatului energetic in Teleorman este de maxim 24 de ore de la comandarea acestuia, Like Consulting nepercepand taxe de urgenta. Fiecare certificat energetic este realizat cu ajutorul programelor de calcul licentiate si acreditate in domeniul certificarii energetice.

E-mail: office@likeconsulting.ro

Telefon: 0757 777 331

Cât costă un certificat energetic in Alexandria?

 • Garsonieră: 250 lei
 • Apartament cu 2 camere: 250 lei
 • Apartament cu 3 camere: 250 lei
 • Apartament cu 4 camere: 250 lei
 • Apartament cu 5 camere: 250 lei
 • Casă: de la 4.00 lei/mp, min 400 lei
 • Clădiri (birouri, spitale, administrative, spatii comerciale): de la 4 leu/mp, min. 500 lei
 • Calcul G: de la 400 lei
 • Verificare Certificat energetic: 300 lei/clădire rezidentială
 • Audit Energetic, min. 5000 lei
 • * Suprafaţa de calcul este suprafaţa construită desfăşurată (suma suprafeţelor tuturor nivelelor imobilului, măsurate la exteriorul pereţilor);

* Suntem neplătitori de TVA, iar preţul certificatelor energetice include pentru locuinte şi deplasarea până la domiciliul clientului.

Cum comand un certificat energetic in Teleorman?

Comandaţi folosind una dintre variantele de mai jos:

  0757 777 331 sau WhatsApp

  office@likeconsulting.ro

Cum primesc un certificat energetic Teleorman?

Certificatul va fi livrat gratuit la domiciliul dumneavoastra prin curier.

Reduceri suplimentare:

 • Reducere 10% pentru Autoritatile Publice;
 • Reducere 10% pentru mai mult de 3 certificate;
 • Reducere 10% pentru o postare pe facebook-ul personal a unui comentariu/testimonial despre comanda onorata de Like Consulting precum si mentionarea in postare a paginii noastre de facebook Like Consulting.

* Reducerile nu se vor cumula cu alte reduceri.

Acoperire servicii – Certificat Energetic – Like Consulting

Oferim servicii de certificat energetic si pentru locuinţe în afara  judetului Teleorman (Ialomita, Bucuresti, CalarasiPrahova, Craiova ) sau orice alta localitate din Romania).

Acte necesare la auditul energetic

La inspecţia clădirii auditorului energetic ii sunt necesare următoarele acte:

Pentru apartamente

 • cadastrul sau releveul apartamentului

Pentru case şi clădiri

 • planurile de structura ale clădirii (plan parter, plan etaj, plan fațade)
 • planul de amplasament a clădirii (dacă există)

În cazul în care nu dispuneţi de releveu, acesta fiind necesar pentru certificatul energetic, se va întocmi de către auditorii nostri energetici in momentul vizionării imobilului.

Ce este auditul energetic şi certificatul de performanţă energetică?

Auditul energetic presupune analiza termică şi energetică a construcţiei şi instalaţiilor acesteia şi stabilirea soluţiilor de reabilitare sau modernizare ale acestora.

Certificatul energetic indică performanţa termică a clădirii cu detalierea principalelor caracteristici.

Pentru mai multe informaţii, citiţi articolul despre audit si certificatul energetic.

Despre Teleorman

Curiozitati ale judetului Teleorman

Judetul Teleorman se afla in regiunea Muntenia a tarii noastre, partea de sud a Romaniei. Judetele vecine sunt Olt, Arges, Dimbovita si Giurgiu.

Cu o populatie de 487,394 locuitori inregistrati in anul 1948, la recensamantul din anul 2011, numarul locuitorilor judetului a scazut cu 24%, la un total de 360,178 locuitori.

Orasele din Teleorman sunt: Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle.

Teleorman se intinde pe o suprafata de 5790 de kilometri patrati si are o densitate de 62 de locuitori pe kilometru patrat. Cei 360,178 de locuitori se adapostesc intr-un numar total de 164,830 de locuinte conventionale.

Marin Preda
La data de 5 August 1922, Marin Preda, bine-cunoscutul scriitor postbelic si autorul romanului “Cel mai iubit dintre pamanteni”, s-a nascut in comuna Silistea-Gumesti, din Judetul Teleorman.

Traditii si obiceiuri

Teleormanul este unul din judetele bogate in traditii si experiente culturale. Aici se regasesc 57000 de bunuri culturale inventariate, multe dintre ele de mare valoare si incluse in patrimoniul national (7000 dintre ele).

Cu 316 monumente arhitectonice, doua case memoriale, 15 situri istorice urbane si rurale si 8 monumente de arta, judetul este o destinatie turistica tuturor celor ce vor sa afle mai multe despre istoria lui.

Viata economica

La sfastitul secolului 18, Teleormanul a intrat intr-o perioada de modernizare. Desi la acea vreme in judet era inca predomina agricultura, economic vorbind, o schimbare avea sa apara. Orasele judetului au inceput sa se dezvolte industrial odata cu aparitia morilor si a uzinelor.

La inceputul secolului 20, el si-a consolidat pozitia de “granar” al tarii”.

Gara din Zimnicea

Inaugarata in anul 1901, gara din Zimnicea reprezinta un monument istoric din judetul Teleorman. Ea poarta urmele trecutului, fiind zona de conflict a unei lupte din 25 august 1945 intre soldatii Garnizoanei Zimnicea si cei germani.

Importanta reabilitarii termince

Reabilitarea termica a cladirilor vechi joaca un rol esential in cresterea si imbunatatirea conditiilor de trai. In general, blocurile vechi, construite intre anii 1950-1990, au un nivel scazut de izolare termica. Acesta este si motivul pentru care caldura din apartament se pierde, iar facturile la incalzire sunt mari.

Reabilitarea termica ajuta la schimbarea acestei situatii. Prin intermediul acestui proces, cladirile vechi precum cele din judetul Teleorman pot fi imbunatatite considerabil. Acest lucru se va traduce in scaderea cheltuielilor la incalzire, locuinte mai calduroase, dar si blocuri cu un aspect nou.