Testimoniale

Cuvinte frumoase de la clienții noştri mulţumiţi

Colaborez cu Like Consulting de aproape 6 luni. In acest timp intotdeauna au raspuns prompt si am primit certificatele energetice foarte repede. Sunt multumita de aceasta colaborare si recomand cu incredere Like Consulting.

Nicoleta Stancu – Galaxy Imob

Profesionalismul si promptitudine sunt doua calitati esentiale in zona de servicii din Romania. Am achizitionat 1 certificat energetic in luna martie iar durata de elaborare inclusiv vizita tehnica sa desfasurat in decursul a 24 de ore. Recomand cu incredere echipa Like Consulting.

Bucuresti, Marian M.

Din punctul meu de vedere Like Consulting inseamna profesionalism, promptitudine si calitate. In luna iunie am achizitionat un certificat energetic online prin aplicatia Like Consulting. Am fost contactata telefonic imediat si programata in aceiasi zi. Am recomandat si recomand si altor persoane care doresc siguranta, profesionalism si rapiditate.

Cernica, Diana S.

Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de Like Consulting, cat si de indeplinirea intocmai a conditiilor contractuale, raspund mereu solicitarilor noastre, ajutandu-ne la buna desfasurare a contractelor. Am achizitionat pana in prezent peste 20 de certificate energetice pentru casele partenerilor si clientilor nostri.

Bucuresti, Ing. George