certificat energetic constanta

Pasul 1: Comanda certificatul energetic

Comandă certificatul

Lansează o comandă folosind metoda preferată dintre cele de mai jos

Pasul 2: Stabileste intalnirea cu auditorul energetic

Stabileşte întâlnirea

Stabileşte data şi ora convenabilă pentru auditul energetic al cladirii

Pasul 3: Primeste certificatul energetic

Primeşte certificatul

În 24 de ore vei primi certificatul de performanţă energetică

Despre noi

Like Consulting realizeaza certificate de performanta energetica rapide, realiste si la pretul pietei in toate localitatile din judetul Constanta (certificat energetic Constanta, certificat energetic Medgidia, certificat energetic Mangalia, certificat energetic Baneasa, certificat energetic Cernavoda, certificat energetic Eforie, certificat energetic Harsova, certificat energetic Murfatlar, certificat energetic Navodari, certificat energetic Negru Voda, certificat energetic Ovidiu, certificat energetic Techirghiol, e.t.c). Like Consulting a realizat pana in prezent peste 3500 certificate energetice. O parte din protofoliul nostru il regasiti AICI!

Durata de elaborare a certificatului energetic in Constanta este de maxim 24 de ore de la comandarea acestuia, Like Consulting nepercepand taxe de urgenta. Fiecare certificat energetic este realizat cu ajutorul programelor de calcul licentiate si acreditate in domeniul certificarii energetice.

E-mail: office@likeconsulting.ro

Telefon: 0757 777 331

Cât costă un certificat energetic in Constanta?

  • Garsonieră: 250 lei
  • Apartament cu 2 camere: 250 lei
  • Apartament cu 3 camere: 250 lei
  • Apartament cu 4 camere: 250 lei
  • Apartament cu 5 camere: 250 lei
  • Casă: de la 4.00 lei/mp, min 400 lei
  • Clădiri (birouri, spitale, administrative, spatii comerciale): de la 4 leu/mp, min. 500 lei
  • Calcul G: de la 400 lei
  • Verificare Certificat energetic: 300 lei/clădire rezidentială
  • Audit Energetic, min. 5000 lei
  • * Suprafaţa de calcul este suprafaţa construită desfăşurată (suma suprafeţelor tuturor nivelelor imobilului, măsurate la exteriorul pereţilor);

* Suntem neplătitori de TVA, iar preţul certificatelor energetice include pentru locuinte şi deplasarea până la domiciliul clientului.

Cum comand un certificat energetic in Constanta?

Comandaţi folosind una dintre variantele de mai jos:

  0757 777 331 sau WhatsApp

  office@likeconsulting.ro

Cum primesc un certificat energetic Constanta?

Certificatul va fi livrat gratuit la domiciliul dumneavoastra prin curier.

Reduceri suplimentare:

  • Reducere 10% pentru Autoritatile Publice;
  • Reducere 10% pentru mai mult de 3 certificate;
  • Reducere 10% pentru o postare pe facebook-ul personal a unui comentariu/testimonial despre comanda onorata de Like Consulting precum si mentionarea in postare a paginii noastre de facebook Like Consulting.

* Reducerile nu se vor cumula cu alte reduceri.

Acoperire servicii – Certificat Energetic – Like Consulting

Oferim servicii de certificat energetic si pentru locuinţe în afara  judetului Constanta (IalomitaBucurestiCalarasiPrahovaCraiova ) sau orice alta localitate din Romania).

Acte necesare la auditul energetic

La inspecţia clădirii auditorului energetic ii sunt necesare următoarele acte:

Pentru apartamente

  • cadastrul sau releveul apartamentului

Pentru case şi clădiri

  • planurile de structura ale clădirii (plan parter, plan etaj, plan fațade)
  • planul de amplasament a clădirii (dacă există)

În cazul în care nu dispuneţi de releveu, acesta fiind necesar pentru certificatul energetic, se va întocmi de către auditorii nostri energetici in momentul vizionării imobilului.

Ce este auditul energetic şi certificatul de performanţă energetică?

Auditul energetic presupune analiza termică şi energetică a construcţiei şi instalaţiilor acesteia şi stabilirea soluţiilor de reabilitare sau modernizare ale acestora.

Certificatul energetic indică performanţa termică a clădirii cu detalierea principalelor caracteristici.

Pentru mai multe informaţii, citiţi articolul despre audit si certificatul energetic.

Despre Constanta

Curiozitati despre judetul Constanta

Judetul Constanta este unul din cele doua judete care au deschidere la Marea Neagra. Situat in regiunea Dobrogea, judetul este un punct important pentru transportul maritim de marfuri si de persoane. Porturile Constanta, Mangalia, Agigea si Midia sunt cateva porturi care asigura accesul catre Constanta.

Populatia intregului judet se ridica la 630,679 de locuitori. Din acestia, 506,458 locuiesc in orase, lucru care plaseaza judetul Constanta pe primul loc ca fiind cel mai urbanizat judet din Romania.

Municipiile judetului sunt Constanta, Medgidia si Mangalia, iar printre orasele cunoscute se numara Cernavoda, Eforie, Navodari si Techirghiol.

Municipiul Constanta

Constanta este municipiul de resedinta al judetului, situat pe litoralul Marii Negre. Orasul se intinde pe o suprafata de aproape 125 de kilometri patrati si are o populatie de 283,872 de locuitori. Astfel, Constanta detine mai bine de jumatate din locuitorii judetului care traiesc la oras.

Cazinoul din Constanta este o atractie turistica cunoscuta si o emblema a orasului. Cladirea istorica, situata pe faleza orasului, a fost inaugurata in 1910, fiind construita in stil Art Nouveau.

Academia Navala “Mircea cel Batran” este o institutie militara de invatamant superior. In cadrul acesteia regasim doua facultati: cea de Inginerie Marina si cea de Navigatie si Management Naval.

Zona metropolitana Constanta

Zona metropolitana Constanta este alcatuita din 6 orase (Constanta, Eforie, Murflatar, Ovidiu, Navodari si Techirghiol) si 8 comune.

Statiunile de pe litoralul Marii Negre

Judetul Constanta este cunoscut in intreaga tara pentru statiunile de pe litoralul Marii Negre. Printre cele mai cunoscute regasim Mamaia, Vama Veche, Costinesti, Constanta, Eforie (Nord, Sud), Mangalia si Venus.

Turismul joaca un rol esential in economia judetului. Anual, zeci de mii de turisti romani si straini ajung pe litoralul Marii Negre.

Ce fel de masuri poti implementa singur pentru a economisi energie?

In zonele foarte urbanizate, precum este judetul Constanta, economisirea consumului de energie este un aspect important din viata de zi cu zi a locatarilor. Exista anumite masuri pe care fiecare individ le poate face singur si care contribuie la economisirea energiei si cresterea confortului locuintelor.

Montarea unei placi reflectorizante in spatele caloriferului este o actiune. Aceasta redirectioneaza caldura emisa de calorifer inspre perete si o trimite spre camera.

Etansarea ferestrelor cu cheder de cauciuc este a doua masura. Ea contribuie la inchiderea mult mai corecta a ferestrelor, impiedicand aerul rece sa patrunda in camerele incalzite.

Aceste mici actiuni sunt la indemana oricui si te vor ajuta sa treci mai usor prin anotimpurile racoroase.