MENIU

MENIU

PROIECTARE LUCRĂRI DE ÎMBUNĂTĂȚIRI FUNCIARE PENTRU ANIF

Like Consulting realizează proiectare lucrări pentru Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF). Deținem atestare pentru a realiza astfel de proiecte, iar echipa noastră de specialiști are ani experiență de lucru în acest domeniu.

Tipuri de lucrări pentru care realizăm proiectări ANIF

Echipa Like Consulting realizează proiectări pentru următoarele lucrări de îmbunătățiri funciare:

Lucrări de irigații

stații de pompare, stații de repompare, rețete interioare de irigații, lucrări de alimentare și evacuare a apei, canale și conducte de aducțiune

Lucrări de desecare

canale colectoare principale, secundare și terțiare, împreună cu stații de pompare, construcții hidrotehnice, drenuri absorbante și colectoare

Lucrări de combatere a eroziunii solului

baraje, praguri, traverse, ziduri de sprijin

Etapa de proiectare cuprinde realizarea studiilor de teren și elaborarea documentației tehnico-economice. Acestea sunt cruciale pentru execuția corectă a lucrărilor de îmbunătățiri funciare. 

Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă ajute cu tot ce înseamnă proiectare. Avem ani experiență, personal atestat în domeniu, iar fiecare proiect este realizat cu mare atenție la detalii.

Ai nevoie de proiectare de îmbunătățiri funciare?

Lucrările de îmbunătățiri funciare au rolul de a preveni efectele negative produse de factorii naturali asupra terenurilor și crearea unor condiții favorabile de folosire a pământurilor. Aceste lucrări includ desecari, îndiguiri, irigații, amendamente calcaroase și multe altele.