MENIU

MENIU

Like Consulting a sprijinit proiectul BIG BUILD 2015 – Habitat for Humanity

8_case_in_5_zile_habitat_for_humanity_romaniaCompania Like Consulting a sprijinit misiunea Habitat for Humanity România, aceea de a oferi fiecărui om posibilitatea unei case decente, simple și accesibile. Like Consulting a contribuit cu realizarea certificatelor de performanță energetică pentru cele 8 locuințe construite în sistem accelerat la Bacău, în proiectul BIG BUILD 2015.

În luna octombrie 2015, Habitat for Humanity România a celebrat Ziua Mondială a Locuirii, declarată de ONU, printr-un eveniment impresionant de construcție accelerată și voluntariat – BIG BUILD. Opt case au fost construite în doar 5 zile, în Bacău. Peste 200 de voluntari au muncit peste 7,000 de ore pentru a implini visul de o viață a opt familii cu venituri mici, acela de a avea o casă decentă, în care copiii lor să crească în siguranță.

Despre Like Consulting

like consulting clasa energeticaSuntem pragmatici și realiști. Știm ce putem și ce nu. Suntem onești cu clienții, cu experții cu care colaborăm, suntem onești cu noi. Știm dificultățile din piață, le confruntăm în fiecare zi. Oferind servicii de înaltă calitate în domeniul construcțiilor, cu o atitudine constant dinamică și axându-se pe inovare și adaptare, Like Consulting S.R.L. poate deveni prima opțiune pentru clienții din România indiferent dacă este vorba de certificate energetice, servicii de proiectare în domeniul infrastructurii sau servicii de dirigenție de șantier.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Like Consulting SRL accesați: www.likeconsulting.ro