MENIU

MENIU

Invitatie eveniment de lansare”R&D Between Past and Future” – Implementarea BIM (Building Information Modeling) in Romania Viitorului

 

VEGO Holdings impreuna cu LIKE Consulting va invita sa participati la conferinta de lansare a proiectului „R&D Between Past and Future”. Evenimentul va avea loc marti 28 martie 2023 si va include discutii despre provocarile din domeniul proiectarii si consultantei in constructii. Participarea este gratuita pe baza invitatiei si va oferita de organizatori.

Prima conferința a Initiativei „R&D Between Past and Future” se va concentra pe Implementarea BIM (Building Information Modeling) in Romania Viitorului. Conferința va prezenta importanta implementarii BIM in companiile de proiectare.

La conferinta, experti in inginerie, arhitectura si istorie vor discuta despre modul in care sunt influentate proiectele prin implementarea proceselor BIM in dezvoltarea constructiilor moderne si despre modul in care poate fi folosit ca model pentru proiecte viitoare. De asemenea, vor fi prezentate cazuri de bune practici din alte tari care au implementat cu succes procesele BIM.

In plus, conferinta va oferi oportunitati de networking pentru participanti, inclusiv pentru specialistii in domeniu, studentii la master si doctoranzii din domeniul ingineriei si arhitecturii, care vor avea ocazia sa discute cu experti din aceste domenii si sa invete despre cele mai recente tehnici si tendinte in aceste domenii.

In concluzie, prima conferinta a Initiativei „R&D Between Past and Future” va fi o oportunitate unica de a explora legatura dintre trecut si viitor prin intermediul explicarii solutiilor BIM si de a invata despre modul in care acest simbol poate fi folosit pentru a inspira si ghida proiecte viitoare.

„Suntem incantati sa lansam aceasta initiativa care se concentreaza pe construirea unui viitor mai bun pentru Romania”, a declarat Virgil Profeanu, fondator al VEGO Holdings. „Prin intermediul acestei initiative, ne propunem sa contribuim la realizarea unui viitor mai puternic, mai prosper si mai sustenabil prin identificarea si abordarea problemelor cheie ale tarii”.

Lansarea Initiativei „R&D Between Past and Future” reprezinta una din cele mai importante proiecte de dezvoltare colaborativa prin pregatirea continua a specialistilor in domeniu a declarat Marius Panuta, Founder & CEO Like Consulting. Initiativa „R&D Between Past and Future” ofera oportunitati unice de a se implica in construirea viitorului tarii prin intermediul unei initiative importante si de impact si de a accesa un mediu de colaborare si schimb de idei cu alti lideri din comunitate si din domeniul academic.

Despre VEGO Holdings si LIKE Consulting

VEGO Holdings si LIKE Consulting sunt doua organizatii care se concentreaza pe dezvoltarea si implementarea de proiecte inovatoare care sa contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru Romania. Prin intermediul Initiativei „R&D Between Past and Future”, acestea isi propun sa mobilizeze comunitatea si sa identifice problemele cheie ale tarii prin intermediul solutiilor viabile si sustenabile.

Prezentare si justificare proiect „Research and Devolpment (R&D) Between Past and Future”

I. Introducere

Inițiativa „Research and Devolpment (R&D) Between Past and Future” isi propune sa construiască un viitor mai bun pentru Romania prin mobilizarea comunitatii si identificarea problemelor cheie ale tarii. Scopul acestei inițiative este de a contribui la dezvoltarea unei tari mai puternice, mai bune si mai prospera.

II. Obiective

Mobilizarea comunității pentru a lucra impreuna pentru a construi o tara mai buna, mai puternica si mai prospera.

Identificarea si abordarea problemelor cheie ale tarii, cum ar fi educatia, sanatatea, economia si mediul, prin intermediul solutiilor viabile si sustenabile.

III. Activitati

Organizarea de sesiuni de comunicare adresate mediului de afaceri din domeniul constructiilor, mediului academic, inclusiv studentilor la master, doctoranzilor si profesorilor.

Prezentarea cazurilor de bune practici din diverse domenii de activitate, cum ar fi inginerie si  arhitectura..

Crearea unei cadru reprezentiv pentru schimbul de idei si colaborare prin intermediul prezentarii lucrarilor si sustinerii acestora de catre profesionistii in domeniu, studentii la master, doctoranzi si profesori.

Parteneriate cu organizatii, institutii de invatamant si lideri din comunitate.

Campanii de sensibilizare si educatie a publicului.

IV. Beneficii pentru parteneri

Oportunitatea de a se implica in construirea viitorului tarii prin intermediul unei initiative importante si de impact.

Acces la un mediu colaborativ si schimb de idei cu alti lideri din comunitate si din domeniul academic.

Oportunitatea de a-si prezenta cazurile de bune practici si de a-si imbunatati vizibilitatea in comunitate.

V. Concluzie

Inițiativa „R&D Between Past and Future” isi propune sa fie un catalizator pentru construirea viitorului pe care ni-l dorim pentru Romania. Prin colaborare, inovatie si determinare, suntem convinsi ca putem contribui la realizarea acestui scop.

Invitatie la evenimentul de lansare a proiectului:

Inscrie-te AICI!